Jdi na obsah Jdi na menu
 


24.1.2010 vabank U Jána

19. 1. 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

V.Bárta

(smolík, 14. 2. 2010 15:19)

Nechápu.

Smolík

(V.Bárta, 14. 2. 2010 13:20)

Zajímavé je, že naši reakci na své články omlouváš a vysvětluješ že jsi je napsal „s humorem“. Já to tak nevidím, podle mne si to psal s úplnou upřímností tobě vlastní. Více mi to za komentář nestojí.

p.Edlos

(Smolík, 14. 2. 2010 12:08)

Oba z KURu mi poslali odpovědi, na to SZ o kterým sem nevěděl co znamená. Proti Kaslíkovi bych nikdy neřek jediné špatné slovo. Jen mě štve jak ste se tu do mě obuli, jenom proto, že sem poprosil o rady. A jak vydíš z mých výsledků na řekách, tak je potřebuju. Vým, že MP namá letos konkurenci, i když Nocárek je rozjetej jak vlak, ale právě v tý konkurenci v jaký chytám si myslím že vás docela drtím :)

Smolík

(p.Edlos, 13. 2. 2010 22:41)

Dal jsem si práci a vyhledal jsem si odpovědi na tvé otázky.Nejvíce se mě líbila věcná odpověď jednoho nejmenovaného účastníka diskuze,která zkráceně zněla
"Takhle jesm se již dlouho nepobavil",
tedy pokud tato odpověď byla určena tobě.Myslím,že naše reakce jsou trochu jiné proto,že se osobně známe,a já být tebou,tak bych to bral také trochu s humorem asi se stejným,s jakým jsi to psal ty.To víš,dal ses do boje,tak musíš vydržet i reakce,které se ti nemusí zrovna líbit.Takoví jsme my vabankéři,to už jsi mohl za tu dobu,co nás znáš poznat,tak nevím,co tě žere.
Kaslíkova odpověď se mě zdá velmi slušná,jak už je jeho zvykem.Svědčí to o jeho naprosté oddanosti věci.Zkrátka do čeho se pustí,to vypiluje k dokonalosti.Až ho přestane bavit rybařina,určitě o něm uslyšíme a budeme obdivovat jeho skvělé výsledky z jakéhokoliv oboru lidské činnosti.(Myslím,že jsem si Luboši šplhnul a mohl bys mě také něco pustit ze svých bohatých zkušeností).
Z té poznámky o pravopisu,i když je pravdivá,bych si hlavu nelámal.Na to ti mohu dát návod zase já.Napiš si to v nějakém textovém editoru se zapnutou kontrolou pravopisu a pak to překopíruj do této rubriky.Uvidíš,že výsledek bude daleko lepší než doposud.A jak říká Luboš,může se ti to hodit.
Takže ještě nakonec,když něco humorného napíšeš kamkoliv,čekej zpátky něco ještě humornějšího odkudkoliv,to je zkrátka život.Záleží jen na tobě,jak se s tím vyrovnáš.
Jinak,jestli nás někdo letos drtí,tak je to doposud MPéčko.Ty seš celkově 2-3 se stejným počtem bodů jako Nocárek,ale ten má o dva závody méně a to ještě jeden neoficiální vyhrál.
Jinak ti budu muset asi poslat průběžné výsledky.Na Borské jsi byl super i když jsi nevyhrál,ale když vezmu posledních 5 závodů na řece,tak seš asi 8-9,takže to "docela drcení" není až úplně pravdivé.

Kaslík

(smolík, 13. 2. 2010 20:00)

Naprosto s tebou souhlasím, že "jak na ně" má své kouzlo. Nikdy sem po nikom nechtěl detailní návody, chtěl sem nějaké detaili, a to je velký rozdíl. Otázka na MRKu byla hlavně o tom, na jakých vodách závody probíhají a jak na nich chytat. Na větších řekách sem nikdy nechytal, nemám ani nejmenší zkušenosti a nechci tam přijet jako úplnej trouba. Je zajímavý, že oba závodníci z MRKu otázku pochopili úplně jinak, než vy tady a odpověděli mi velice slušně a věcně. Se svými úspěchy sem se nikde nijak zvlášť nechlubil, to že sem napsal, že vás při vabancích docela drtím ,a že máte strach sem psal s humorem. Nehledejte vtom žádnou samolibost, nebo vytahování. Za svojí češtinu se omlouvám, ale nikdy sem jí pořádně nepochopil, a myslím že už to asi lepší nebude.

"pro drtiče Smolíka"

(Kaslík, 13. 2. 2010 19:11)

Tak nevím, jestli jsi to závodění popadl za správný konec. Na jednu stranu chlubit se svými úspěchy a vzápětí se stavět do role naprostého neználka vypadá trochu divně. Ano, většina ligových závodníků je sdílná, ale vážně si myslíš, že po svém dotazu budeš zasypán detailními návody? I kdyby ano, moc moudrý by jsi z toho nebyl, protože co závodník, to jiná taktika. Já jsem svůj první závod vyhrál asi až po čtyřech letech pravidelného závodění a i ty čtyři relativně neúspěšné roky jsem si to užíval, protože i cesta může být cíl a hledání odpovědi na základní otázku "Jak na ně" má své kouzlo. To ty jsi jiný kanón. Začal jsi vítězit hned od začátku, takže se přeci nebudeš zdržovat nějakým hledáním a sbíráním zkušeností.
Nevybavuji si, že bych někdy někoho odbyl, když se přišel na něco zeptat, ani tebe ne. Strach nemám z nikoho, tak proč bych ho měl mít z tebe? Vím, že jsem schopen zachytat tak, že dokážu porazit každého a zrovna tak "dokážu" s kýmkoliv prohrát. S obojím mám dost zkušeností.
No a jestli mermomocí toužíš po radě od "ligového závodníka", jednu ti dám. Chytání ryb trénovat nemusíš, to ti jde, tak zkus trochu potrénovat češtinu, až totiž budeš psát články, kde budeš prozrazovat všechny své fígle, bude se ti to hodit.

Smolík

(p.Edlos, 13. 2. 2010 17:39)

Ten pozorovatel se skutečně trestuhodně plete,ty nepíšeš "stále drtím" ale "docela drtím".Jestlis to nepsal ty,tak někdo zneužil tvé jméno.Lidi jsou dneska hrozný.To je anarchie.

Louda

(p.Edlos, 13. 2. 2010 17:31)

Moc se netěš,že něco zbyde,teď budu mít drtící krmení,tedy jestli Smolík nekecá,takže se připrav.Stále máš dost času na přípravu,zima asi hnedtak neskončí,tak ať máš dost návazců a krmítek,ať se nemáš na co vymlouvat.Akorát ručičky ti nepůjčím.Strach mám z toho ,že krmení je vyzrazeno a budou ho chtít všichni.Budu muset jít rychle nakoupit směsi,abych je potom sehnal.A nebo zůstat u své receptury.No uvidím po prvních jarních kolech.

smolík

(p.Edlos, 13. 2. 2010 17:19)

Tak já to zkusím,běda jestli kecáš.Akorát nevím,co je žlutej cejn od Eyndeho,není to od Lorpia?

Vo co de

(smolík, 13. 2. 2010 16:05)

Co blbnete, já se jenom snažim sehnad nějaký rady, a informace o divizi. Zajímalo by mě kterej blbec co se neumí ani podepsat sem píše takový kraviny. Nikde sem se nezmínil o "amatérským vabanku", a ani sem nikde nepsal, že "Kaslíka a ostatní stále drtím", natož to, že "stále vyhrávám". Divizi chcem zkusit ze zvědavosti a narozdí od vás, asi všeznalích, si rád nechám poradit od zkušenějších. A co sem Loudo motáš prachy a jejich vydělávání, kdepak ty si takový kraviny vyhrabal? Pan pozorovatel, a pan Nezkušený feedrař by se nad sebou měli drobet zamyslet, než začnou plácat hovadiny, a když už začnou, tak by měli mýt charakter schopný toho se pod své bludy podepsat. Pro p.Edla 2kg turbo black, 1kg cejn žlutý, 1kg catch vše od Eyndeho + barevný červi.

p.Edlos

(Louda, 13. 2. 2010 11:06)

víš co stojí takové závodní křeslo ? a toho vybavení co bude potřebovat někde na to musí vydělat tak mu to prosím nekaž -)))

p.Edlos

(Louda, 12. 2. 2010 21:38)

nemyslíš že už jsi si dost nakapsoval ? nech tam něco i pro ostatní -)))

Smolík:

(p.Edlos, 12. 2. 2010 20:12)

Smolíku,napiš mě prosím na jakou směs chytáš,přesný poměr,abych to nespletl.Chci také vítězit.
Já ti za to říkám,že chytám na krmítka 45-50 gr.
Poznatky se musí předávat.

Dobrá rada

(Nezkušený feedrař, 12. 2. 2010 20:02)

Já osobně si myslím, že není ani v čem radit, protože naše fígle asi správně nefungují a proto budoucí mistr stále vyhrává. Lubošovi se ani nedivím, že nechce žádnou radu pustit jistě se již bojí o titul, když vidí jak nás budoucí mistr feedrařů drtí ...

Všem drtičům:

(pozorovatel, 12. 2. 2010 19:28)

Počasí rybářům (ne dírkařům)nepřeje,žádná plodná diskuze se zde nekoná,proto prosím pomozte Smolíkovi v jeho cestě k výšinám a odpovězte mu na jeho dotazy,která zveřejňuje na MRKU.Až se díky vašim shromážděným radám dostane na vrchol,určitě se s vámi rád podělí o zkušenosti,aby jste se i vy dostali na jeho úroveň a amatérský "vabank" se tím stal přehlídkou nejlepších feedrařů.
Luboši Kaslíku,proč mu na vabanku nic nechceš říct?To od tebe není hezké.Když Smolíka požádáš,on ti své také určitě řekne,zvláště,když tě (a samozřejmě i ostatní)stále drtí.
Zde jsou Smolíkovy dotazy z MRKU hodné odpovědí a zároveň dobrý vklad do zmírající diskuze.Chlapi pište cokoliv,nemám co číst.

smola75 - ® Čt 11.2.2010 11:04:50
Na feeder chytám cca. 3 roky, a loni sem se dost zakoukal do závodního feederu. S kamarádama sme se rozhodli letos vyzkoušet odchytat divizi. Prosím proto o nějaké moudra a rady nezkušemým do začátku. Nechci po vás žádné zaručené návody jak zvýtězit, jenom jestli se podělíte o nějaké detajli, které většinou rozhodují (gramáž krmýtek, osvědčené montáže, použít hnojáky?, zvláštnosti závodních úseků, na jaké ryby se zaměřit, nějaký fígle, apod.). Chytat budeme v Klecánkách a v Berouně, a nechcem přijet úplně nepřipravený. Tady na MRKu sem četl, že ligový závodníci bývaj někdy až překvapivě zdílní, tak doufám, že nenarazím. Za informace předem moc děkuji.

smola75 - ® Čt 11.2.2010 12:08:09
Je to KUR (klub ...). Na vabanky jezdím pravidelně, a docela je drtím, ale moc informací se mi z nich vytáhnout zatím nepodařilo. Asi maj strach :).

Nelitujte

(pričop, 8. 2. 2010 9:31)

nemusí vás nikoho mrzet že se včera nechytalo, byl jsem U Jána asi 1,5 hodiny a jidiný klepance jsem viděl od sněhové tříště a té plavalo požehnaně. Tak si zase zalezte pod duchnu a sněte o tom jak nadáváme že nám svítí sluníčko do očí a ten pot taky pěkně štípe

vabank

(pavel, 6. 2. 2010 22:05)

No,mrzí mě,že nemohu jsem nemocnej,takže zejtra nejdu....Snad příště.

vabank

(čingi, 6. 2. 2010 20:20)

No, mrzí mě,že se nepřihlásilo více kluků.Tak to tedy vzdávám.Nepojedu 140km jen tak.Ale pokud se sejdete tak -lovu zdar.

tak zas nic

(smolík, 6. 2. 2010 20:16)

Holt z vabanku zase nic nebude. Dejte vědět jak přiště.

vabank

(smolík, 5. 2. 2010 18:40)

Nocárek stále mlčí. Jestli máte zájem chytat, tak to vemu na sebe a nějak to dáme dohromady. Napište, kdo chce přijet, ať je nás aspoň 10. Zatím to vypadá, že sme jenom 4. Smolík, Hladík, Čingi a Kanárek. Sraz v neděli 7.2. do 9.00 u Jána.