Jdi na obsah Jdi na menu
 


HAVELKŮV BIČ 2008 SE KONÁ 24. DUBNA

18. 3. 2008

MO ČRS PLZEŇ 1

SI VÁS DOVOLUJE POZVAT

K ÚČASTI V 16. ROČNÍKU

KLASICKÉHO ZÁVODU V PLAVANÉ

 

HAVELKŮV BIČ

2008

KTERÝ SE KONÁ V PLZNI, 24. DUBNA 2008

na Borské přehradě podél silnice na Valchu

 

PROGRAM ZÁVODU:

Do 15,15 - Sraz účastníků, 15,20 - Losování závodních úseků,  do 15,50 - Příprava, 15,55 - Krmení, 16,00 - Start

19,00 - Konec závodu, počítání úlovků, předání cen

Závod bude zkrácen jedině v případě bouřky.

 

PROPOZICE:

Loví se pouze na plavanou podle pravidel FIPS

 

HODNOCENÍ ÚLOVKŮ:

Ouklej se nehodnotí, bílá ryba 5 bodů, ušlechtilá ryba

10 bodů, největší ryba – 1 cm = 1 bod

 

Každý účastník musí být vybaven prostorným vezírkem, který je třeba mít během závodu napnutý, aby měly ryby volný pohyb.

Vklad je 200 Kč, závod bude dotován hodnotnými cenami.

Přihlášky s vkladem přijímá p. Kokoška v prodejně rybářských potřeb Koperníkova ul. 16 (tel. 777022690). Počet míst je omezen, příchozí bez předchozího přihlášení bude přijat do závodu pouze v případě volného místa.

 

HAVELKŮV BIČ je součástí Grandslamu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dostal jsi mi

(Pozorovatel pozorovatele., 20. 3. 2008 23:06)

Utřel jsem si oči podlité krví,vysušil slzu,jež mezitím skápla na bradu kde ulpěla jedovatá slina a spatřil jsem .............(Mezi námi děvčaty vůbec nevím kdo je Stan a je mi také jedno bude li se měřit nebo vážit.Akorát jsem se zapojil aby řeč nestála.)Kdybych si měl typnout vítěze tak nějaký pan J... K...... kterému je to asi také jedno protože prostě umí.

Všem anonymům

(Sow, 20. 3. 2008 22:04)

Jděte vy hrdinové někam,souhlasím s p.Edlošem a jsem velmi pobaven jak jeden posera hájí jiného poseru a ani jeden se nedokáže podepsat.Já taky nejsem hrdina,ale nikdy jsem se neschovával za ničí záda a svůj názor jsem si obhajoval veřejně.I když pravda,někdy to bolelo,ale alespoň jednou jsem si bez ohledu na výsledek praštil vždycky.Prostě a krátce názory anonymů jsou pro mne pouze úsměvná trapnost.

Jsem pobaven...

(p.Edlos, 20. 3. 2008 20:24)

Tak to jste mě anonymové pobavili.Jeden naštvaný anonym napadá jiného pohodového anonyma,který jemně kritizuje jiného naštvaného anonyma za jeho neustálé omílání již uzavřené debaty,a napadá ho za to ,že je anonym.Tak to tu ještě nebylo.Nejsou ti naštvaní anonymové z jednoho oddílu,nebo přímo jedné krve?
Jinak já jsem byl původně také pro vážení,třeba ho jen vyzkoušet,ale nikdo mě neodpověděl v čem je lepší,takže asi lepší není.Třeba to ti anonymové ani nečetli.Takže jsem pro původní verzi.Proč vám anonymové nevadí systém vabanku? Nebo tam nechodíte?

PPmu..

(Pozorovatel, 20. 3. 2008 19:35)

PP utři si oči podlité krví, pořádně si přečti můj příspěvek a zjistíš, že reprodukuji pouze Stenava slova,který sám dobrovolně ukončil svoji činnost.Přesvedčil jsi mě, že jsem měl být, a znovu se jím stávám, pouze pozorovatelem.(Stejně si myslím,že se Sten zase přihlásí pod jiným jménem.Zatrpklým to prostě nedá.)

To je úplně jednoduché,

(Kaslík, 20. 3. 2008 17:10)

stačí si přečíst "historii" všech příspěvků a je snad jasné, že mě nevadí ani tak samotná anonymita ( i když si myslím, že neanonymní názor má daleko vyšší váhu, což se týká i onoho "Pozorovatele") jako spíš to, že někdo využívá anonymity k plivání jedovatých slin, což by si jako konkrétní osoba evidentně netroufl. Kdyby kolem "Havelky" byla pouze věcná debata a nezvrhlo se to v obviňování Kokošky a Podskaláka, třeba by to pro příznivce vážení dopadlo taky jinak. Tak si to přeber jak chceš...

Trefená se ozve.....(.pro Kaslíka)

(Pozorovatel pozorovatele., 20. 3. 2008 16:32)

vidíš,tebe vůbec nezajímá kdo je (také bez podpisu)hrdina "Pozorovatel"ale napadáš ty,kteří ho kritizují(že by také podobnost čistě náhodná....???)

PP.....

(Kaslík, 20. 3. 2008 15:58)

Ano, většina byla pro vážení a na rozdíl od tebe a od Stena (nebo jste jedna a táž osoba?) se dokázala pod svůj názor podepsat. Asi mimořádně stateční lidé, nebojící se ukamenování..... Jinak to, že Stanosten už nebude přispívat mě docela mrzí, doufal jsem, že se třeba nějakých názorů časem dočkám, zatím z něj akorát kapala žluč....

Pozorovateli

(Pozorovatel pozorovatele., 20. 3. 2008 15:12)

vážený "Pozorovateli",nechápu proč se tak raduješ že by měl být příspěvek Stana posledním.Původně jsem si myslel ,že tyto stránky slouží lidem různých názorů a v tom je to kouzlo.Jenže jakmile se objeví názor odlišný,než frekventuje skupinka stále si navzájem pochlebujících je třeba ho ukamenovat! Myslím,že by jsi se nad svým přístupem měl zamyslet!!! P.S.Pro zajímavost-většina příspěvků byla pro vážení.

Stane....

(p.Edlos, 19. 3. 2008 23:09)

Účast na všech závodech je dobrovolná.....

Sow...

(p.Edlos, 19. 3. 2008 23:05)

Chytej jak chceš,plavačka asi bude lepší.Já ale v neděli nemůžu,jedu barvit vejce.Takže pěkně si zalovte a doufám,že mě nějaké získané poznatky také předáte,abych na tom Havelkovi nebyl za bezrybku.Borská mi z auta připadá strašně kalná a vůbec se mi nelíbí.Snad se to zlepší.Ale ten sníh a přeháňky tomu moc nepomůžou.Tak hodně úspěchů.

p.Edlos

(Sow, 19. 3. 2008 21:43)

Asi jsem tě teď překvapil,že píšu tak brzo.Ale ryby nebraly a tak jsem to zabalil a přijel domů :-))
Ba ne,bolí mi pekelně hlava a tak to balím a jdu si lehnout.Mimochodem na neděli jsem si už připravil návazce,abych nepřijel zase s jedním jako posledně.Vzhledem k počasí co předpovídají budem spíš zápasit sami se sebou než s rybama.Samozřejmě využiju volný styl a volím plavačku.

Stene

(Sow, 19. 3. 2008 21:38)

Docela mne překvapuje,jak věnuješ mnoho energie nesmyslnému plácání místo toho abys trénoval.Já osobně nejsem žádnej velkej přeborník a přesto,že bych taky rád občas vyhrál,se nesnižuju k nějakým manévrům a fintám a doufám,že na to jednou přijdu.Osobně jsem rád,že se Havelka bude počítat,protože alespoň jeden závod bude o něčem jiném.Já mám radši pestrost a ne to všechno házet na váhu,to naprosto nevukazuje,jak je ten kterej závodník všestranej.Tímto se z tebou na věky loučím.
P.S.Budeš mít dost odvahy vystoupit z ilegality?

Stane či Stene ,

(Kaslík, 19. 3. 2008 21:07)

prostě odvážný anonyme, co tě vlastně furt žere? Když nejsi schopnej vydejchat pravidla, která ti nevyhovují, tak uspořádej nějaký závod sám, podle pravidel, která ti vyhovovat budou (pardon, k tomu by ses jistě nesnížil) tedy pravidel, která budou objektivní a dostatečně vyeliminují všechny ty tebou nenáviděné Kokošky (to se ale budeš muset hodně snažit). Co takhle lov ouklejí čeřenem?

Stan...

(Pozorovatel, 19. 3. 2008 18:28)

Předchozí článek je určen Stanovi,ale tohle snad pochopí.

Hurááá...

(Pozorovatel, 19. 3. 2008 18:26)

Zaplať "pánbů", že je to už tvůj poslední příspěvek k tématu.Nebo dokonce do fóra? Jestli vše co píšeš myslíš vážně,tak nechápu o co ti kráčí. Na druhou stranu tvé příspěvky zvedly vlnu emocí,hlavně tvých a i takové jsou třeba k pobavení nezávislých pozorovatelů.

Podskalák

(Stan, 19. 3. 2008 16:24)

Můj poslední příspěvek do tohoto fóra.Došli jsme opšt k názoru,že Havelka se nebude vážit,protože se to někomu nehodí.Přeštičáci by mohli na feederu opět měřit i oukleje.A jsem proto aby se tento závod nezapočítával do Grenslemu nebylo by to přece ferové.
Přece podle moudrého otce Havelkova biče je nejlepší tradici neměnit.

Vítěz HB p. Edl

(Podskalák, 18. 3. 2008 19:55)

Jo, to si přesně vzpomínám. Tenkrát jsme Milánka neznali. Přijel jako vždy pozdě až po losování, udělal ze sebe trubku a my mu to sežrali. Posadili jsme ho na levej forhont a ten mizera nás pěkně spraskal. Od těch dob víme, co je za filištína!

Jezuleho trénování na Borské

(Podskalák, 18. 3. 2008 19:50)

Tvrzení, že Jezule na Borské trénuje a proto vyhrává, je nesmysl. Něco už tam odchtáno má, stejně jako většina z nás. Tvrdit ale, že je to důvod proč vyhrává, je blbost.
Letos se musíme víc soustředit a doufat, že si zase nevylosuje forhont nebo keře. Pak se možná zopakuje lahodný rok 2001, kdy jenom brblal!

Vítěz....

(p.Edlos, 18. 3. 2008 16:15)

Já jednou vyhrál,ale to bylo někdy v minulém století.Už si to moc nepamatuju.Ale byl to určitě příjemný pocit.

Vítězové Havelky

(Véna S., 18. 3. 2008 7:59)

Podskaláku, to se spíš zeptej Kokýna kolikrát nevyhrál, a pak se ptej, kdo ještě vyhrál :-))).
Poku se pamatuji, tak jednou vyhrál Petr Bultas, ale nebyl jsem na všech.