Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rybářské závody Krašovice 9.4.2016 - propozice k závodům.

22. 3. 2016

propozice.jpg



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

p.Edlos

(mp, 7. 4. 2016 17:04)

Takhle má vypadat odpověd'.Možná dlouhá ale naprosto srozumitelná.Tady si muže vzít příklad autor článku odpovídající co jsou kvotičky.

Re: p.Edlos

(P.Edlos, 7. 4. 2016 20:54)

Díky za pochvalu,ale sem asi autor "kvótiček" nezavítá.

Rybářské závody

(Karel, 5. 4. 2016 15:17)

Dobrý den,

můžu zaregistrovat 2 lidi na závody 9.4.2016?Karel a Petr Chýle.

Jako návnada lze požít červ??

Děkuji

Re: Rybářské závody

(p.Edlos, 5. 4. 2016 20:01)

Vážený pane Karle Chýle,na těchto stránkách se zaregistrovat nemůžete ,neboť závody pořádá CRS MO Plzeň1.Můžete se podívat na www.mocrsplzen.cz
Nevím,jestli jste si přečetl výše uvedený úvod a potom propozice a pravidla závodu.Asi ano,když se přihlašujete.Ale rád vám odpovím ohledně červů.
Nevím sice,jestli to myslíte vážně,neboť vaše otázka : "Jako návnada lze požít červ??" trochu ztrácí smysl,ale budu se jí držet. Požít červů můžete kolik chcete,ale já už to nedělám,neboť mě červi nechutnají a vždy je mě po nich špatně.
Když budu předpokládat,že jde o překlep,což se mě také někdy stane,tak bude moje odpověď takováto:
pokud vlastníte červy rostlinného původu,tím nemyslím,že žerou rostliny,tak na ně chytat (nástraha) a krmit s nimi (návnada) můžete,ale pokud jsou alespoň trochu původu živočišného (a to živí i mrtví),obecně řečeno "živá nástraha",tak podle pořadatele je tento lov ZAKÁZÁN.Toto je uvedeno výše a myslel jsem,že je to srozumitelné.
Myslím,že můžete chytat také na červy umělé,o kterých se nikde nehovoří a jelikož také nejsou živočišného původu,zákaz se na ně nevztahuje.Krašovičtí kapři se na ně určitě těší.
Pokud vám mé vysvětlení ještě nestačí,zavolejte panu Čermákovi na MO Plzeň 1. Určitě bude mít z těchto dotazů jako pořadatel radost a ocení zájem o závody.
Jinými slovy krmit a lovit lze pouze na rostlinnou (teoreticky i umělou) návnadu resp. nástrahu.
Je-li váš dotaz myšlen jako vtip,což se na těchto stránkách stává často,(vás ještě neznáme) berte tak i mou odpověď,snad se pobaví i čtenáři.