Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příští vabank u Jána 19.2.2017 v 9 hodin.

12. 2. 2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vabank začátek

(Míra, 14. 2. 2017 22:57)

Díky za upřesnění, dorazíme v plném počtu 3 kusů

Re: Vabank začátek

(Pája, 15. 2. 2017 6:33)

Užžž se totok na tebe nejko těším

sraz v 9 hodin

(p.Edlos, 14. 2. 2017 22:51)

Nějak se to v nejdelším příspěvku ztratilo,i když jsem to asi v polovině uvedl a myslel jsem to vážně.
Alespoň vidíš,že když nusíme řešit zbytečnosti a pí....y,důležité informace se vytrácejí.
Takže, sraz je v 9 hodin,což bude vyhovovat většině.

Vabank začátek

(Míra, 14. 2. 2017 21:56)

Abychom se po "kulturní vložce" vrátili k původní diskusi....chytáme od 9,00 jak je uvedeno v nadpisu zvoucím na vabank 19.2.2017 ??? Pro nás, přespolní je to celkem důležitá otázka.

Knapik

(Kamil, 14. 2. 2017 20:05)

Kdyby Pan Knapik radci chodil plasit kormorany a nechal nas chodit na ryby.

Všem

(V.Bárta, 14. 2. 2017 14:49)

Doporučuji pořídit si trička s viditetelným sloganem od pana Babiše ,, SORRY JAKO " a stále se usmívat.

Knapík

(p.Edlos, 14. 2. 2017 14:46)

Vidíš,vidíš,píšeš,že tě mrzí ,že to je jen subjektivní výklad tvého textu,který vyprovokoval tuhle debatu,ale není náhodou příčinou našeho rozporu jen tvůj subjektivní názor na náš vabank?Cituji mj.: Podle mě by se taky jednalo o neohlášené a svazem neposvěcené závody. Veškeré indicie tomu nasvědčují.
Pak stačí takováto věta,kterou jsi subjektivně myslel dobře,neboť věřím,že tvé myšlenky jsou čisté jako křišťál.chytne se jí nějaký anonym a vznikne z toho nějaké zkomolené pravidlo,které bude štvát všechny rybáře ,včetně třeba i tebe,ale už nikdo nebude zjišťovat,že se kdosi (v tomto případě ty) třeba nechtěně subjektivně vyjádřil.
Ten minulý,trochu obsáhlejší příspěvek jsem mohl napsat jednou větou,ale mohlo by to vyznít subjektivně,takže takhle.
Od tvé poslední návštěvy na vabanku už uplynulo 9 let,nechceš přijít na snídani?Báseň jsem našel a podle textu ti vadilo úplně všechno,ale věřím,že to nebude tak horké a těch několik let se určitě,doufám,že pozitivně projevilo.

Co na to rict ...

(Knapik, 14. 2. 2017 13:48)

Pane Edl, nechci se opakovat, vse podstatne jsem se jiz pokusil v predchozim prispevku strucne vysvetlit vcetne toho, ze vuci vasim Lovum vubec nic nemam, to jen vas vyklad meho textu je subjektivni a veden myslenkou, ze vam chci neco zneprijemnit, tak to fakt neni.
Nevim otom, ze bychom si u vody jakkoli konkurovali.
Neni treba kolem sebe kopat, pokud k tomu neni zadny duvod. Diskuze nemusi vedena v konfrontacnim duchu a svuj nazor muze mit kazdy vcetne me nebo kohokoli z vas.
A pokud pan Kazda smeruje svuj zmateny prisvek mne, nelze nez doporucit doucovani jazyka ceskeho.
At vam berou, panove !

Lovu zdar

(Jjan Kazda (Takyrybar), 14. 2. 2017 13:19)

Jdi do lesa, pokud začneš chodit k vodě, prestavam dojíždět, 3 roky pohoda,dzes,pak takovéj nymant, smele pátý přes devaty, cago Belo kormorane,

Knapík

(Louda, 14. 2. 2017 13:16)

Ano přesně tam obrať svůj dotaz.

Knapík

(p.Edlos, 14. 2. 2017 13:16)

Prosím tě Knapíku,co ti na tom není jasného a jak ti to máme ještě napsat?Tobě vadí,že si jdeme jednou týdně kolektuvně zachytat?Jestli ano,napiš to rovnou a vynech tu omáčku okolo.Jestli chceš vědět něco o závodech,tak se dotazuj kde chceš,ale nesnaž se nám kazit náš koníček nějakými poučkami o závodních pravidlech,neboť závody začínají až někdy v dubnu a první jsou myslím na Krašovickém rybníku,které zrovna svaz pořádá.
Několik z nás se ti slušně pokusilo naznačit,že naše zachytání nejsou žádné závody.Ale jak vidím,veškeré naše snažení se míjí účinkem.
Ještě jednou ti to napíšu pomalu,neboť asi neumíš rychle číst:
pokud nás chceš naštvat,tak,jak ti už nasal Venca, "nás nenasereš".Pokud nás chceš nabonzovat a nařknout z nějakého provinění proti rybářskému řádu,posluš si,případné častější kontroly nás jen potěší,(určitě to bude užitečnější,než tvé,pro mě někdy nesmyslné příspěvky),ale kontroloři si splní své povinnosti a výsledkem snad bude nižší počet pytláků a rádoby rybářů,"masachtivců" a podobných členů i nečlenů rybářského spolku.
Pokud máš jiný důvod.který jsem nepochopil,kromě oficiálních zpráv o pravidlech závodů,které bys měl učitě znát,když už si některé vyzkoušel,rád bych ho poznal.(pravidla závodů už sem nepiš,ty už nám tu "kdosi" napsal).Pokud chceš ,abychom měli co nejvíce příspěvků,je to od tebe pěkné,že máš o nás takový zájem.
Ale pokud jsi jen čekal na nějaký diskuzní příspěvek "myslím ten anonymní"abys mohl jen prudit,tak se prosím vrať do jiných diskuzních fór,kde tě mají snad raději než my,i když ani my tě nechceme rovnou zatratit,neboť věříme,že tvoje případné příspěvky mohou být i z našeho pohledu "poučné a užitečné".
Takže to shrnu,abys tomu rozuměl : v neděli je sraz na snídani v 9 hodin,podává se pečená sekaná s hořčicí,okurkou a domácím chlebem,možná bude i něco sladkého.K tomu čaj,káva,pivo, samozřejmě nealkoholické.Cena snídaně podle aktuálního ceníku,neboť nákup tovarů,či polotovarů k zhotovení snídaně není,jak jistě uznáš, zadarmo.Kdo chce,může si i zarybařit.Podmínkou je platná povolenka na daný revír a dodržování rybářského řádu.Každý případný rybář chytá na svou povolenku a svou vlastní zodpovědnost.Kdo si dá snídani,musí při případném rybolovu dodržet naše pravidlo,že všechny ryby se pouští,neboť neděli jsme vyhlásili jako "den svobody každého živočicha".Je to zatím neoficiální svátek,neboť jsem ještě nestihl vyřídit dotaz na ministerstvo (asi) zemědělství,nebo životního prostředí a požádat o povolení ryby pouštět.S tím bys mě mohl nějak pomoci,jestli tím pouštěním neporušujeme nějaký paragraf.Případná statistika úlovků má jen informativní charakter,abychom měli o čem diskutovat celý další týden,protože diskuze o závodních pravidlech nás jaksi nenaplňuje.
Jestli ti to nebude vadit,chtěl bych si doma udělat exelovskou tabulku na počítači,ale nevím jestli to neodporuje rybářskému řádu a proto bych se tě chtěl zeptat,jestli by ses na to na svazu také nepoptal,když už tam budeš vyzvídat.
P.S. stačí mě,když napíšeš ,co tě na tom všem žere, ať nemusíš psát takové romány jako já.Tvůj úmysl s dotazem na pravidla se mě zdá nepochopitelný už jen z důvodu toho,že tvůj diskuzní"přítel anonym"ti sem ta pravidla poctivě nakopíroval a tobě ani to nestačí a ani jemu nevěříš i když mu dáváš za pravdu.Takže asi bude následovat ta již zmíněná báseň neboť noví členové našeho klubu ušlechtilého rybolovu ji neznají.
Doufám,že tvůj následující příspěvek bude krátký,věcný a uvedeš skutečné důvody tvé "kurovské" aktivity,tedy jestli vůbec nějaké smysluplné důvody existují,nebo jestli nejsi jen nějaký "ŠUSTIL" tzn.,že reaguješ jen na vše,co se kde šustne,k čemuž bych se přikláněl a ani ti to nezazlývám,ale prosím,šusti jinde a ne na Kuru.

V neděli se těším kamarádi,přijďte včas,ať snídaně nevystydne.

:-)

(Vítr, 14. 2. 2017 13:01)

"No tak chlapi, nechte toho, to ste družstevníci !?"

Ostatním

(Knapík, 14. 2. 2017 9:54)

Ahoj všem,
předem díky za lichotky z klávesnice páně Edla i za info ohledně toho, že prostor k vyjádření není neomezený, budu tedy max. stručný. Báseň si pamatuji, byla sympatická a její větší část si stále pamatuji.
Nějaké závody jsem si už v různých podobách rybařiny vyzkoušel a není to můj šálek kávy bez ohledu na dosažené výsledky.
To, jak jsou závody definovány a jaký min. počet účastníků je nutný, to nevím, nikde jsem tuto definici nehledal a ani nevím, zda taková vůbec existuje. Stále se nemohu zbavit pocitu, že myšlenkové pochody většiny jsou odlišné od těch mých, mě by pouze zajímalo, jak to ve skutečnosti je, když už se tady tohle téma načalo, vůbec nemám v úmyslu hledat nějaké cesty jak komukoli znepříjemňovat jeho hobby.
Ať je to jak je, vidím to tak, že nejlepší bude v tomhle případě vznést dotaz na svaz a počkat, jaké odpovědi se dočkáme.
Lovu zdar

masachtivý rybář a Knapík

(p.Edlos, 13. 2. 2017 17:46)

"masachtivý rybář,potrfená husa,nebo tak nějak?"
Před několika lety jsem do úvodu článku napsal něco podobného jako "abychom se tam vešli" a reakce byla až neskutečně podobná této a tak
přemýšlím,jestli mě stojí za to reagovat na nějakého anonyma,neboť nevím,jak ho mám v nadpisu nazvat,tak snad jen: prosím tě nepiš nám sem tak dlouhé příspěvky,máme omezenou kapacitu našich stránek a zbytečně ubíráš místo těm,kdo chtějí napsat v kolik přijdou.Pokud chceš jít k Jánu chytat,my tě obejdeme,pokud chceš jít s námi,budeme rádi,pokud ani to ne,tak proč sem píšeš?
Kdyby ses podepsal,tak až budeme nějaké závody pořádat,mohli bychom tě oslovit,třeby bys nám mohl dělat dozor,abychom něco nespletli,když to máš tak najetý.
Knapík:
to ,že reaguješ ty ,mě ani nepřekvapuje a nevím,co tě na tom vadí,že chodíme na ryby.Před léty jsi si to byl asi dvakrát s námi vyzkoušet,tvoje úlovky asi nebyly převratné,protože si je nepamatuju,ale pamatuju si na tvoje neustálé připomínky, načeš vznikla i báseň "Knapík",kterou ti mohu poslat,neboť bych ji někde našel.Pak jsi přestal,asi tě to s námi nebavilo.Jak ses určitě všiml,nikdo z nás tě to nikdy nevyčítal a ani o tom na Kuru,natož jinde nepsal,neboť všichni věříme,že stejně jako my chytáš podle rybářského řádu.A také ti nikdo nevyčítá,pokud si vezmeš na ryby svačinu.A můžeš si sám se sebou také o něco zachytat a pak si doma udělat tabulku s výsledky.Oproti nám máš výhodu,budeš pořád první a tabulka bude jednoduchá.Závěrem chci jen říci,že už tě za ta léta známe a víme že máš abnormální smysl pro spavedlnost a že jsi v jádru dobrý člověk i když se do všeho ........,i do toho co ti může být úplně jedno.Budu strašně rád,pokud mě poučíš o tom,kde začíná hranice počtu rybářů,abych poznal že to jsou závody.Ale ještě raději budu,když tvoje příspěvky budou vtipné,přívětivé a povzbudivé,které nám všem dodají do života trochu optimizmu,když už nám ty opačné pocity způsobuje řádění kormoránů a v neposlední řadě i občasné anonymní příspěvky od nějakého chytráka,který se naučil CTRL-C a CTRL-V a nenaučil se podepsat.

hnidopich

(Míra, 13. 2. 2017 16:17)

Se nějak nemůžu najít v eném pravidle ČRS...
A. Rybářské závody pro veřejnost pořádané místními organizacemi
Českého rybářského svazu ....Nepořádáme žádné závody pod hlavičkou ČRS.
B. Rybářské závody pro veřejnost pořádané jinými subjekty, než jsou
organizační složky ČRS....Nepořádáme žádné závody pro veřejnost!!
C. Rybářské závody v lovu ryb udicí pro registrované závodníky
Tyto závody lze konat pouze v případě, že byly zařazeny do schválené-
ho termínového kalendáře sportovních akcí ÚS ČRS nebo Rady ČRS....opakovaně, nejedná se o žádné závody, i když je možné, že někdo z účastníků našehp setkání registrovaným závodníkem je. Něco podstatného je totiž výše napsáno... Jsme členy volného a naprosto neoficiálního sdružení milovníků rybářského sportu, které spojuje úcta k přírodě. U vody se scházíme, abychom změřili své síly, pokecali a pohecovali. To je z preambule výše uvedené na našich volně dostupných stránkách! Petrův zdar !!

Knapík

(Louda, 13. 2. 2017 16:03)

Ještě jsem zapomněl na ty registrované.
Má to snad napsané na čele ? že je registrovaný závodník ?
A jak to asi taková RS kontroluje ? má na takovou kontrolu právo ?
NEMÁ tudíž nemůže poznat zda je to závodník nebo není.

Knapík

(Louda, 13. 2. 2017 15:55)

Richarde nebuď hnidopich :-)
Jak jako neznalý poznáš že je to závod ? Jako že dvacet lovců vedle sebe ? Při nasazování jich sedí více vedle sebe a není to závod.
Žádné startovné nevybíráme,pouze se skládáme na příští snídani.
Ano výsledky se počítají. A to je asi tak všechno.
Je to prostě "přátelské posezení u vody s kamarády"
Petrův zdar a ryba patří vodě

Louda

(Knapík, 13. 2. 2017 14:23)

Ne že bych se řadil mezi masachtivce, ale když si představíš, že budeš někde vykonávat kontrolu a narazíš na 20 lovců z nichž je většina registrovaných závodníků, vybírá se startovné, počítají se výsledky a z toho je výstupem bodování a žebříček, vůbec bych se nedivil, kdybys z povinnosti člena RS musel konat.
Podle mě by se taky jednalo o neohlášené a svazem neposvěcené závody. Veškeré indicie tomu nasvědčují.

čas

(Vítr, 13. 2. 2017 13:03)

já se podřídím většině a nevadí mi přijít na 8 hod. Učitel vzkazuje, že o dovolený si rád pospí a bude mít špatnou náladu, jestli bude muset vstávat o hodinu dřív :-)

čas

(Louda, 13. 2. 2017 9:12)

tentokráte dřívější vstávání nevadí ovšem pokud jdu rovnou z noční je sraz na 8 dost šibeniční čas