Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vabank feeder 9.12.2007 na Radbuze pod mostem U Jána

9. 12. 2007

I přes ranní přepršky dorazilo na sraz deset rybářů. Přehrada byla obležená kaprochtivci, u tobogánu naštěstí kukal jen jeden rybář. Pěkně se rozpršelo, a tak všichni (kromě p. Edla) vzpomínali na velkodeštníky ponechané doma. Pravé křídlo začlo chytat, Jirka Půta dokonce za škodolibého přihlížení kolegů zapřáhnul kachnu, kterou chvíli pouštěl na prutu jako draka, po chvíli se kačena osvobodila. Následoval kapřík páně Omamika a cejni Milundy Haranta. Občas chytli cejna i Luboš Kasl a Podskalák. Na levé straně se chytaly ryby jen po Pepu Šaloma, ti další se už octli na mělčí vodě a tak se poprvé na společných lovech vyskytli i bezrybkové. Další zpestření přineslo ulovení dalšího kačera. Nešťastným lovcem byl tentokrát Podskalák, který musel nebohého tvorečka přitáhnout na břeh (se čtrnáctkou vlascem slušný souboj), kde ho Jirka Půta vysvobodil. I přes naléhání obou Jirků zůstala jury neoblomná a opeřence bodově nezohlednila. Za zmínku stojí i pěkný línek, chycený pozdějším vítězem. Nakonec, deset minut po ukončení,když už se počítaly úlovky, se Edloušovi na prutu oběsil kapr cca. 45cm. Jeho osud je nejasný, protože Milánek něco brblal o čase vánočním, tak nevím, jak to myslel. Těšíme se na odpověď v komentářích.

Zvítězil a pětikilo schramstnul Honza Omamik s jedenácti body, příští lov pořádá on, sraz je U Jána příští neděli v půl desáté.

Pochvalu si zaslouží nejen ti úspěšnější, co si zachytali, ale hlavně bezrybkové, kteří nezdar přijali mužně a vydrželi v zimě a dešti u vody celé tři hodiny. Klobouk dolů.

Výsledky:

1.

Jan Omamik

7 cejnů, 1 lín, 1 kapr

11 bodů

2.

Jiří Podskalský st.

9 cejnů

9

3.

Luboš Kasl

8 cejnů

8

4.

Josef Šalom

3 cejni, 1 kapr

6

5.

Mil. Harant

5 cejnů

5

6.

Jiří Půta

2 cejni

2

6.

p. Milan Edl

2 cejni

2

10.

Pavel Krýsl

Bezrybka

0

10.

Miroslav Majtán

Bezrybka

0

10.

František Němeček

Bezrybka

0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář