Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minivabank U Jána

7. 10. 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

p.Edlos

(Louda, 15. 10. 2008 17:14)

já jsem chvátal do OBI pro podlahu příště se zastavím

Louda

(p.Edlos, 14. 10. 2008 23:06)

Ba ne kamaráde,smál jsem se já.Cejni brali až nechutně,dokonce jsem chytil jednoho kapříka a dvě podoustve,což mě docela potěšilo.Většinu jsem chytil na plavačku,feederem to tak poškubávalo a nemohl jsem to nějak trefit.Příště se zastav.

p.Edl

(Louda, 14. 10. 2008 21:51)

koukal jsem jak trénuješ na Borské jel jsem kolem a ryby se ti smáli -)))

fotky vabanků

(m.burnes, 14. 10. 2008 18:05)

pokud bude zájem je možno se pokochat http://burnes.rajce.idnes.cz/VABANK_WO_PADE_17.2_2008/

ad neděle

(knapík, 14. 10. 2008 9:48)

Když zrovna neděli půjdu asi zavláčet, pokud teda nebude nějakej extrém v počasí....
Inu dejte tu kdyžtak signál...

Podskalák

(p.Edlos, 14. 10. 2008 8:47)

Kruciš,chtěl jsem svými příspěvky odvést pozornost a vyprovokovat nějakého nedočkavce.No tedy,když se to provalilo,tak se toho samozřejmě rád ujmu,Co kdybychom začali už tuto neděli?Samozřejmě jen v případě,že nebude krajská plavaná.Nevýhoda sočasného chytání je množství listí v řece,ale alespoň bude hodně sekání.

Zahájení vabanků

(Podskalák, 13. 10. 2008 22:21)

Přece jen tady nějaké pravidélko je, Zachytání řídí laureát vabanku předchozího. Mistr Sow - Či prásknul vítěze posledního lovu - PE. Takže Milánku, čeká se jen na tebe, kdy práskneš do koní!

my dva

(Metelka jr., 13. 10. 2008 20:55)

S námi dvěma můžete 100% počítat!

ono to půjde

(knapík, 13. 10. 2008 12:59)

Taky bych už začal, hlavně doufám, že budu mít víc času, abych zas nešel jednou. Počítám tedy, že ty čtvrtky asi nebudou a zůstane to na víkendy.
Myslím, že z MRKu se taky někdo objeví, vždyť teď nás tam z těch čtyř byla rovná polovina:-)
Počítám, že by se mohli objevovat přeštický(Loudič a Véna Sochor) a taky PetrK, kterej byl ve čtvrtek.
MP - to je jistota, přišel by i se zubatou na kárce:-)

Knapík

(p.Edlos, 13. 10. 2008 11:39)

O.K.
U nás se ale vklad nevybírá,to je jen pro zvýšení adrenalinu a soutěživosti zůčastněných.Prakticky je to sázka cca o dvě 12° piva.Tak to vlastně není ani ten pověstný metr.Jinak se na tebe těším.
Spousta rybářů už se nemůže dočkat zahájení zimní sezóny.Už se třesou,kdy do toho prásknem.Budem jako vánoční výzdoba,ta už je od září.Pokud někdo již máte chuť začít,tak přispějte do diskuze,ale viděl bych to až na konec října.První pokus od Šťávy,i když s malou účastí,je předzvěstí zájmu o tato neformální setkání.A navíc, zase budeme atrakce pro unuděné zahraniční dělníky(a dělnice) ,korzující po nábřeží, kteří na nás pokřikují hesla typu "koliik stojí" atd.Nevím,proč bych jim měl říkat kolik a jak mě to stojí.
Doufám,že se naše diskuzní příspěvky začnou opět množit a rozroste se i okruh aktivních dopisovatelů.

já nic - já muzikant

(Knapík, 13. 10. 2008 10:42)

Já si akorát všimnul, že tu snad Podskalák psal cosi o novinkách ohledně organizace atd. tak jsem prostě přispěl návrhem z jiných sportovních aktivit, kde se také vybírá vklad a se kterými jsem měl co dělat jako pořadatel. Šlo jen o návrh nic víc.
Nejsem žádný závodník. Na vabanku jsem byl všehovšudy jednou v zimě a pak až teď na tom jakoby prvním zachytání. Neboj, jistě se letos objevím víckrát, není nad kolektivní nulu:-)
Zas tak anonymní nejsem, pár lidí mě určitě zná.
Zdary

všem:

(p.Edlos, 13. 10. 2008 9:53)

Proč vymýšlíte nějaká pravidla pro něco,co žádná pravidla nepotřebuje?Přátelské zachytání s kamarády má přece dávno svůj řád a to rybářský a každý ho snad znáte.A to ostatní je už jen taková motivace pro všechny,kdo tomu chtějí dát trochu víc,než jen to posezení u vody.A původní vznik našich setkání, dnešní "vabank",které by se mohlo nazvat také "jak přečkat zimu",bylo přeci pro všechny,kteří nechtějí být u vody sami,ale chtějí si pokecat nejen u vody,ale i v diskuzi na "KURU".A to se myslím v minulé zimní sezóně celkem dařilo.
Ještě ke Knapíkovým,jistě smysluplným a ne špatným návrhům,které asi patří do nějaké rubriky "závody" a tam by se mohly uplatnit.Knapíku,přijď si taky s námi někdy zachytat a pokecat,vždyť já ani nevím,jak vlastně vypadáš.Možná,že je to ale moje chyba,já jsem zase tolik na vabanky nechodil.

Včerejší "vabank"

(Tonda M., 10. 10. 2008 16:30)

Chtěl jsem si trochu zlepšit reputaci po tom nešťastném Feedercupu a rybky se tentokrát docela snažily. Syn Martin se "zahazoval" s RT-čkem, a tak jsem na to byl sám. Pěkné pochytání až na ten deštík. Škoda že to nebylo "o pade" měl jsem tentokrát docala šanci si vylepšit rybářský rozpočet :-)

vabank

(Podskalák, 10. 10. 2008 14:12)

Vabank kromě vkladu a 100% zisku nesmí mít oficiální organizaci a pravidla. Jinak by to byly závody, které podléhají evidenci nahoře. A to by nám Paroubek českého rybolovu neodpustil.

mini

(PetrK, 10. 10. 2008 8:24)

ten čtvrtý byl Tonda M., mlaskal jednu za druhou(plotice, podoustav a pak i lopaťák) já všeho všudy vytáh dvě ryby, no vytáh u břehu se mi vždy vyhákly, takže by se to dalo brát jako bezrybka :) až na ten déšť, to bylo fajn posezení u vody

lov minulý i budoucí

(Knapík, 10. 10. 2008 7:54)

Tak se nás tam včero ukázalo jen pár, slovy čtyři kusy..., takže jsme to jen nesoutěžně nahodili. Žádnej zázrak se nekonal, rybky zobaly, ale nic extrovního. Šťáva mlaskal nějaký ouklejky na plavku, já vyndal takovouo skoro zimní směs pěti kousků ve složení plotička, cejn a 3 podoustvičky, Petr jednu podoustvičku a čtvrtý účastník, který dorazil později, odlovil v rychlosti 3 plotice a jednu rybu, na jejíž jméno si nemohl vzpomenout:-) Ale byla to podoustev....jak říkal nosál.. Tomu to docela bralo, ale já vypadnul s předstihem, tak nevím, co se ještě chytlo.
Jen k budoucí organizaci, co třeba vybraný obnos rozdělovat mezi první 3 lovící a lovce největší ryby... Nebo dělat celkové pořadí vabanků a následně rozdělit to, co by se za akce vybralo mezi cca 10 nejúspěšnějších? Zimní závody by pak mohly být spojeny s podáváním svařáku nebo grogu.... bude chadno:-)
Mimo jiné jsme včera taky zmokli, listí nás moc neobtěžovalo, jen těch ryb nebylo moc a mohly být delší.
Pic

Podskalák

(Sow, 9. 10. 2008 22:33)

Až půjdeš k Jezulemu tak se stav i u mně.Chtěl bych doladit vabank.

hoci je to dnes....

(Knapík, 9. 10. 2008 12:36)

hola, jdete teda vůbec někdo? Já se možná na kukačku zastavím, když mě chytne rapl, tak i s prutem.
Dejte signál, jestli se někdo nahlásil a má dorazit.

Lov za umělého osvětlení

(Podskalák, 8. 10. 2008 22:38)

Já zítra nemůžu, ale nějaká RS tam určitě bude.

Jojo

(Podskalák, 8. 10. 2008 20:17)

V Lobzích jsme chytali s Bonďákem včera do osmi a naprosto v pohodě.Tu půlnoc vidím jako bezproblémovou.Akorát apeluji na zodpovědné orgány o kontrolu dodržování stanovené doby lovu,budou žně :-))