Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praví hrdinové odhaleni! Nebo že by snad pořádní PACIENTI?

20. 12. 2009
Dnešní vabank se musel konat na netradičním úseku na řece Mži, neboť náš oblíbený a ještě včera splavný revír U Jána byl ucpán plovoucím ledem skoro až k jezu. Takže přesun ke Štruncáku a za poměrně silného větru a teploty -14°C  začal vabank přesně s úderem 10 hod. Průbeh se ještě pokusil narušit MP tvrzením,že nemá papíry, pro které musel domů,ale vše stihl. My bychom mu stejně nemohli pro naší celkovou ztuhlost nic udělat. Po hodině intenzivního braní jsme usoudili, že již dále nebudeme místní ryby týrat a že se přesuneme na jiné místo za účelem ulovení vánočního kapra.Volba padla na Mži v Radčicích na kaprový úsek hokejového brankáře Franty Němečka, ježto se dnes osobně nezůčastnil, neboť přišel pozdě a naplnil tím přísloví "Kdo pozdě chodí,sám sobě škodí". Na druhé kolo nám krásně vysvitlo sluníčko a při oteplení na krásných -11°C jsme vše mezi bruslící omladinou absolvovali - snad ve zdraví a lespoň fyzickém. Malým zpestřením druhého kola byl opět MP, který si při přelézání ohradníku pro koně zahrál na faráře z filmu Slunce,seno, jahody a i když jsme ho posílali k doktoru,se slovy, že na to kašle a že se děti dají adoptovat, odseděl vzorně i druhé kolo a dosáhl velmi dobrého výsledku. Ještě zmíním P.Smolu, který sice přijel, ale z ledu dostal strach a nakonec chytání vzdal. Tím už končím a jako odměnu všem zůčastněným navrhuji doživotního užívání titulu "PACIENT"
Edloš
tabulka s úlovky:
pořadíJMÉNOúsekks x 1bks x 3bb. celkem
1-4P.Nocar40 0
1-4MP30 0
1-4P.Jičínský20 0
1-4p.Edl10 0
 

Náhledy fotografií ze složky Tragický vabank 20.12.09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vabank

(p.Edlos, 26. 12. 2009 20:41)

Vabank platí,sraz tradičně v 9 hod u Jána.Bohužel jsem se tam nedostal z důvodu neustálé kozumace vánočních pochutin a trocha alkoholu,ale počasí bylo příhodné,takže se situace určitě nezhoršila.
Přineste cukroví a čaj,kdyby se nechytalo,tak pokecáme a dáme zimní pikník.

p. Edl

(smolík, 26. 12. 2009 17:28)

Tak jakpak to vypadá? Sem sice na severu u maminky, ale už se nudim tak ,že těch 100km za vámi přijedu.

Baldis 27.12.

(p.Edlos, 22. 12. 2009 22:21)

Vabank 27.12. bude U Jána,pouze však pokud řeka rozmrzne.Jiný revír,po již dříve zjištěných a nyní znovu potvrzených zkušenostech,nepřichází v ůvahu.Takže,pokud se někdo budete pohybovat v dané lokalitě v době vánočních svátků,dejte vědět,jak se situace vyvíjí.Když se nikdo neozve,podívám se tam 26.12. během dne a napíšu to sem.Příště nemáme určeného pořadatele,neboť Pavel Nocar nebude,tak se o to musíme podělit.Mohl by to udělat Franta Bartoš,který se tomu vyhnul a má v tomto dluh.Ale nějak to dopadne,uvidíme.

p.Edl

(Baldis- P.Balík, 22. 12. 2009 11:34)

Do poslední chvíle jsem předpokládal, že to vzdáte, ale klobouk dolů za odvahu. Je nějaký předpoklad, kde bude Vabank 27.12. ?

vydržet

(slušný výkon !, 22. 12. 2009 9:00)

To, že je MP zapálený pacient vím dávno, ale že i mezi rozumnýma lidma se vyskytnou další exoti jemu podobný, nad tím už zůstává rozum stát.
Přeju všem eskymákům jak na drsném severu tak i v místních ledových podmínkách vysoce jakostní permafrost, pevné iglů a mnoho scvrklých žen a nafouklých úlovků. Jak tenhle plamínek zahoří, těžko ho sfouknout !