Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stav vody pod Viktorkou je nízký.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přeštice

(vici, 22. 5. 2020 12:04)

Je možné si zaplatit naše závody.

diskuze

(p.Edlos, 21. 5. 2020 17:59)

Kluci,stěžujte si ještě,sice jsou to za poslední dobu největší hovadiny,ale je co číst a vždycky se těším na nový příspěvek.Podle mě.se čtenáři dělí na dvě poloviny,jednu to naštve,ti odpoví a druhá se zasměje.Já patřím k té druhé polovině.Jen by to chtělo ještě více vtipu.Berte si příklad z V.Černého ,coby pořadatele závodu a jeho dotazu "jaké pravomoce má pořadatel závodu?".Tak ten,je zatím nejlepší.
Je vidět,že s kritiky cloumají "zbytečné" emoce.Kluci snažte se,ale ať to nějak logicky navazuje.Ale zase čím více nepřesností,tím více úsměvů.A z "mojí" poloviny se může stát nadpolovina.
Teď mě napadlo rozdělit plavanou na,jak říká MP, ty co mají plaváček a lešenáře."Lešenáři "by měli svůj sektor ,samozřejmě ten nejmělčí a s dlouhým neparníkovým forpasem by si to mohli kdekoli podržet..Bylo by to podle pravidel FIPS,nikdo by nekecal ,každý by si vybral,jak chce chytat a bylo by po problému.(Nechytají se takhle náhodou veteráni na Pardubicku? plavaná-feeder?)

V. Černý

(Mp, 20. 5. 2020 20:24)

Tím metrovým parníkem (který jsem třeba nadhodnotil abych to zdůraznil) jsem nemyslel tebe, ale děličkáře kteří si to v proudu můžou dovolit na rozdíl od těch co mají plaváčak a mají to chytání těžší.(tohle píšu jen proto že tu pindaj jen lešenáři).Za ty své loňské názory v placu by ses teda stydět měl. Nejlepší místo,pindat, nasrat s tím ty kteří měli práci aby se vyhnuli místům kde je ne 40 ale třeba jen 20 čísel a ještě chytit prd. Ale neboj letos je přihlášeno asi 40 lidí tak není místo na vyhýbání se mělčinám tak třeba si to na hov.o místo vylosujes. Pokud nejsi už odhlášen.

MP

(M.Barta, 20. 5. 2020 20:59)

Michale, nikdo z nas, kteri chytame ligove zavody nechyta na parnik. To ze si v proudu podrzis splavek neznamena ze chytas na parnik. Podle vykladu pravidel FIPS.e.d je parnik to, kdyz mas vic nez 10% z celkove zateze polozene na dne. Coz at se ti to chce verit nebo ne, nikdo z nas nema.
A ze pindaji jen ,, lesenari,,?
Ano, je to hlavne z toho duvodu ze ty zminovany lesenari v tom vybaveni maji celkem velke penize, a chteji, aby ten zavod byl co mozna nejvic regulerni.

MP

(V. Černý, 20. 5. 2020 22:29)

Nene, doufam ze si vylosuju fořta rád poměřím síly s druhým forhontem :))))))))

Rychlá

(pavka, 20. 5. 2020 18:31)

Pořadatel rozhodl, že to bude v neděli, nejspíš proto, že byl závod uskutečněn na poslední chvíli. Nikdo tak nečekal, že se uskuteční . Jelikož loni bylo na rychlý jen 23 lidí a letos hrozilo ještě méně, protože lidé mohli být přihlášeni jinde, a to z důvodu, že závody na soukromých vodách se vyhlásily dříve než náš závod. Bacil dělá problém všem, tak nechápu, proč se to tady řeší?! Argumenty, že je málo vody - je stejně vody, jako minulí rok. To, že kámen vylezl více -, ano, protože nejspíš zrovna zadržoval vodu v elektrárně, což se na rychlý děje pravidelně, že voda lítá + - o 20cm. Že půlka lidí bude otrávená z místa, ano bude, stejně jako v Přešticích na feederu nebo na Havelkovy nebo Klášteře atd. To je na závodech normální, že los není vždy v pohodě.

Vítr

(Mp, 20. 5. 2020 12:57)

Můžu potvrdit i já. Voda stejný stav jako loni. Lokalita není ideální to jsem říkal už loni, ale jsem rád za každý závod ať je v sobotu nebo v neděli. A ještě k tomu otrávení z losu. Pamatuji že loni měl jeden závodník ,budeme mu říkat třeba V. Č. hrozný keci jak má špatné místo a kdo takhle mohl píchnout číslo. Nakonec se ukázalo že místo je nejlepší v sektoru. Řeka má přez 20m na šířku. Jestli umí chytat jen 13m od břehu na o metr prehloubeny parník tak to budou muset jít pod papírnu ,ale podle pořadatele sami.

Re: Vítr

(M.Barta, 20. 5. 2020 15:12)

Už chápu proč ti říkají MP. Protože tvrdit, že může někdo přehloubit metr ve 40cm hloubce, to může opravdu jen pacient..:)

Re: M.P

(V.Černý , 20. 5. 2020 16:55)

Nemusíš psát iniciály, já se za svůj názor nestydim a řeknu ho do placu..
Jsem rád, že jsi tu vytáhnul to místo do debaty.. Pokud jsi tam byl včera, viděl si jistě ze ten kamen kouká drobet jinak z vody než tomu bylo vloni, tudíž hladina vody bude asi jinde ;)
Vem si příště lepší dalekohled, až uvidíš “parník” .

Rychlá

(Jirka, 20. 5. 2020 8:05)

Pokud na rychlé bude otrávená polovina, tak pod papírnou 90 % - při závodě to asi bude horší, ale jinak se pod Viktorkou chytat dá.

můj názor

(Vítr, 20. 5. 2020 7:39)

nízký stav vody na rychlé ve Štruncákách byl i vloni a takovéto emoce tu nevzplanuly. Z osobní nedávné zkušenosti mohu konstatovat, že pod papírnou většina lidí nachytá daleko méně ryb než na rychlé u soutoku. Minimálně jeden přihlášený by to mohl potvrdit, ale nebudu Páju jmenovat. :-)

Vyjádření k závodu

(J.Bárta , 19. 5. 2020 22:51)

Nechápu proč se neudělá zavód na jiném místě, když na daném úseku je málo vody. Nevidím řešení v tom, že by se měl závod zrušit, nebo aby se odhlašoval ten komu se to nelíbí. Například pod papírnou je vody dost a vešlo by se nás tam klidně i 40.

???

(V. Černý, 19. 5. 2020 22:25)

Nevím jaké mají pořadatelé pravomoci s uspořádáním závodů, ale první volbou by snad mělo být přesunutí závodu na jiné místo než zrušení, když je přihlášeno bezmála 40 lidí ..

Byl jsem tam dnes osobně taky.. půlka lidi si zachytá a půlka bude otravená z losu..když to místy vypadá jako na Vydře..