Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k Podzimnímu poháru ve feederu 17.10.2020

1. 10. 2020

Informace k Podzimnímu poháru ve feederu 17.10.2020

 

 

S ohledem na množící se dotazy k rybářským závodům Vám sděluji, že z důvodu opatření proti šíření viru – přesné znění je, že od pondělí se na 14 dní zakazují koncerty a divadelní představení, při kterých se převážně zpívá, a dále hromadné akce pro více než 10 osob ve vnitřních prostorech a více než 20 osob ve vnějších prostorech, bude závod organizován takto:

 

  1. Závod bude rozdělen do dvou částí -  skupina č.1 – sektor A) a B) v počtu á 10 závodníků – pod garážemi, ředitel závodu p. Miroslav Horálek a skupina č.2 – sektor C) v počtu 10 závodníků – úsek pod papírnou na druhém břehu řeky Radbuzy, ředitel závodu p. Václav Bárta.
  2. Z tohoto důvodu bude provedena uzávěrka přihlášených do stavu celkem 30 závodníků.
  3. Závodní tratě nejsou v současné době ve způsobilém stavu, proto svolávám na den 10.10. 2020 od 9,00 dobrovolnou brigádu za účelem vysekání a upravení míst. Prosím o dovoz vlastních prostředků – igelitové pytle, kosičky, křovinořezy, kotvy apod.
  4. Losování sektorů a míst bude provedeno dne 16.10.2020a tentýž den zveřejněnou KURu. Průběh losování bude zaznamenán a bude k dispozici pro případ protestů do doby ukončení závodu.
  5. Po dobu konání závodu žádám závodníky, aby nevytvářeli zbytečné diskusní skupiny, nesdružovali se a nezavdávali tak důvod k případným stížnostem veřejnosti.
  6. Při příjezdu na parkoviště prosím závodníky, aby se bezprostředně vydali na vylosované místo a vyčkali signál k zahájení závodu. Po ukončení prvního kola a po zvážení úlovků se následně

přesunuli na druhé vylosované místo.

  1. Po ukončení závodu prosím závodníky, aby zůstali všichni u svých automobilů a nesdružovali se do početných skupin, popř. používali ochranné roušky. Organizační výbor zajistí předání výsledkové listiny i s individuálním předáním cen vítězům.

 

Vážení kolegové, doufám, že chápete složitost současné situace i problematiku organizování závodu a nebudete zbytečně zatěžovat organizační výbor zbytečnými impulsy. Současně prosím ty přihlášené, kterým nebudou podmínky závodu vyhovovat a nezúčastní se jej, aby to neprodleně oznámili organizátorům.

 

Děkuji, Míra Horálek za odbor feeder  ČRS ZÚS Plzeň

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

patentka

(p.Edlos, 10. 10. 2020 14:11)

Dle sdělení M.Horálka se mimo koronavirových omezení !!!!!ZAKAZUJE PATENTKA!!!!

Živá

(Louda, 10. 10. 2020 7:36)

Jen chci upozornit že objednávka kukel a patentky je do neděle 12:00

počet lidí

(Jeník, 2. 10. 2020 8:01)

Osobně si myslím, že pokud nebudete zpívat, bude každému vcelku jedno, jestli Vás chytá 20 nebo 50. Vždycky se dá tvrdit, že nejde o kolektivní akci.

Re: počet lidí

(Míra , 2. 10. 2020 16:04)

Bohužel to takto nejde, akce je evidována a schválena ČRS,
problém by byl i se sakováním ryb. Tak že vše viz
hlavní příspěvek :)